Close

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: JK tech forum

  1. #1
    Old Timer jeeeep's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Tx
    Posts
    4,224

    JK tech forum

    Just me or is anyone else experiencing the link to the JK tech forum keeps redirecting to the SEMA thread?

    tried it on IE and Firefox both JK thread redirect to SEMA thread, deleted all cookies etc...

  2. #2

  3. #3
    Resident Smartass OverlanderJK's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    SoCal
    Posts
    22,841
    Works fine for me.


    Sent from my iPhone using WAYALIFE mobile app
    2012 Jeep Wrangler

  4. #4
    That dude from Mississippi notnalc68's Avatar
    Join Date
    Jan 2015
    Location
    Madison, MS
    Posts
    6,631
    Working fine for me


    Sent from my iPhone using WAYALIFE mobile app

  5. #5
    Knows a Thing or Two Speedy_RCW's Avatar
    Join Date
    Jul 2015
    Location
    Northern California
    Posts
    886
    Working properly for me on the mobile app.


    Sent from my iPhone using WAYALIFE mobile app

  6. #6
    Old Timer jeeeep's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Tx
    Posts
    4,224
    works fine on my tablet.

    odd, if I don't sign in it navigates fine my the laptop. If I sign in it doesn't...I have been possessed!

  7. #7
    Knows a Thing or Two Speedy_RCW's Avatar
    Join Date
    Jul 2015
    Location
    Northern California
    Posts
    886
    Quote Originally Posted by jeeeep View Post
    works fine on my tablet.

    odd, if I don't sign in it navigates fine my the laptop. If I sign in it doesn't...I have been possessed!
    Time to exercise the demons!
    IMG_1477872355.845267.jpg


    Sent from my iPhone using WAYALIFE mobile app

  8. #8
    Old Timer jeeeep's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Tx
    Posts
    4,224
    demons are gone!

    must have been some caching on the server side, back to normal again.

  9. #9
    Old Timer GraniteCrystal's Avatar
    Join Date
    Aug 2015
    Location
    Denver, CO
    Posts
    4,595
    Quote Originally Posted by jeeeep View Post
    demons are gone!

    must have been some caching on the server side, back to normal again.
    Nerd

    °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
    http://wayalife.com/showthread.php?p=621404

  10. #10
    Old Timer jeeeep's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Tx
    Posts
    4,224
    Quote Originally Posted by GraniteCrystal View Post
    Nerd

    °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
    http://wayalife.com/showthread.php?p=621404
    01111001 01100101 01110011



Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •